Pension

Topdanmarks hovedkontor i Ballerup. Topdanmark flag i forgrunden.

Topdanmarks kunder får markedets højeste afkast

En ny opgørelse viser store forskelle mellem de danske pensionsselskabers evne til at skabe et godt afkast på pensionsopsparingen – Topdanmark tager førstepladsen med 8 procentpoint mere i afkast end det ringeste selskab. Det skriver Berlingske Business i en artikel 29. september 2015.

Pensionsmægleren AON har renset afkasttallene for de forskelle i blandt andet aktieandel, der er blandt selskabernes pensionsprodukter. På den baggrund konkluderer analytiker Jannik Andersen, at Topdanmark og PFA ligner tidens aktiekonger i den danske pensionssektor.

”Ser vi på den lidt længere bane, er det Topdanmark, der ligger i spidsen. Deres risikoportefølje ligger meget tungt i danske aktier sammenlignet med den øvrige del af branchen, og i en periode, hvor danske aktier har outperformet alt og alle, har det altså givet stor værdi. PFA Pension er lige efter”, siger han ifølge Berlingske.

Resultatet og artiklen vækker stor glæde hos adm. Direktør i Topdanmark Liv, Brian Rothemejer Jacobsen:

“Det er rigtig flot. Jeg er rigtig glad for, at vi holdt fast i vores investeringsstrategi, også dengang markederne under finanskrisen gik lidt imod os. Dertil kommer at Topdanmarks kapitalforvaltning har lavet et flot og stabilt arbejde til gavn for Topdanmarks pensionskunder.”