Velkommen i Topdanmark

– tjek din pensionsordning med det samme og se, hvad du skal være opmærksom på

Ægteparret sidder ved spisebordet med deres Ipad og taler om deres forsikringer og pensionsordninger.

I Mit Topdanmark kan du klare det meste

Mit Topdanmark er dit eget lille pensionsunivers. Her kan du hurtigt og nemt få overblik over din pensionsordning – bl.a.:

  • Hvor meget du kan forvente at få udbetalt, når du går på pension
  • Hvilke forsikringer du er dækket af i løbet af dit arbejdsliv
  • Hvilket afkast du har fået
  • Hvilke omkostninger du har betalt det forgangne år
Log ind i Mit Topdanmark

Har du opsparinger i andre selskaber?

Hvis du samler dine pensionsopsparinger hos os, kan du spare administrationsomkostninger og få mest muligt ud af dine penge.

Sådan samler du dine opsparinger hos os

Vi kontakter dig og rådgiver dig om mulighederne.

Gå til pensionsinfo

Passer din pensionsordning til din livssituation?

Hvordan ser dit liv ud? Har du børn, delebørn eller bonusbørn? Er du gift, single eller noget derimellem? Er du på vej til at flytte, få nyt job - eller måske en lønforhøjelse?

3 vigtige ting, du skal tage stilling til

Din livssituation er unik - og derfor skal din pensionsordning selvfølgelig tilpasses til netop dig. Der er især 3 ting, du skal overveje:

 

Sygdom og ulykkeSygdom og ulykke: Hvilke dækninger har jeg brug for?

Den alvorlige sygdom eller ulykken kan ramme os alle – ikke kun naboen. Derfor vælger rigtig mange at forsikre sig selv og familien. Så er der hjælp til både økonomi og behandling, hvis sygdom eller ulykke rammer. 

 

For tidlig dødFor tidlig død: Hvordan sikrer jeg mine efterladte?

Det er svært at tale om, hvad der skal ske, hvis du eller dine nærmeste mister livet. Men dødsfald har ofte store økonomiske konsekvenser for dine efterladte – derfor er det vigtigt at gøre det alligevel.

 

 

Livet som pensionistLivet som pensionist: Sparer jeg nok op?

Hvor meget du skal lægge til side til pension afhænger af en række ting - fx hvor gammel du er, og hvad du har af værdier og gæld. En god tommelfingerregel er 15-17 % af din bruttoløn - men mindre kan også gøre det.

For en 30-årig med en løn på 300.000 kr. kan det at øge indbetalingen med bare 1 % give ca. 250.000 kr. mere til pensionen, når man når pensionsalderen.

Kontakt os om pension og personforsikringer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål til pension og personforsikringer. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov.
 

Kontakt en rådgiver