Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Krav til dyre biler og motorcykler

En skjult boks med GPS i din bil eller motorcykel er en effektiv tyverisikring. Boksen sikrer, at du altid kan spore dit køretøj, hvis det bliver stjålet. 

Specielt de dyre og hurtige biler og motorcykler er udsat for tyveri. Derfor kræver vi, at de skal have installeret et satellitsikringssystem.

Vores krav til systemet er bl.a., at det er satellitbaseret med batteribackup og tilsluttet en døgnbetjent kontrolcentral, der er godkendt af Topdanmark, så køretøjerne kan spores øjeblikkeligt.

Du kan få gratis alarmovervågning

Hvis din bil eller motorcykel er kaskoforsikret hos os, og du vælger et system fra DEFA, tilbyder vi gratis alarmovervågning af din bil eller motorcykel.

Du kan købe DEFA med batteribackup og sim-kort hos autoriserede forhandlere til en fornuftig pris. Dertil kommer en monteringspris, et oprettelsesgebyr og abonnement for sim-kortet.

Find forhandler/montør

Du kan også vælge et andet system end DEFA, men så koster alarmovervågningen normalt 1.000-1.500 kr. om året. 

Under alle omstændigheder skal systemet være forsikringsgodkendt i Type A. 

Godkendte Type A-systemer

Er satellitsikringssystemet i din bil eller motorcykel monteret før 13. juni 2017?

Har du en bil eller motorcykel med et satellitsikringssystem, der er monteret før 13. juni 2017 og som var godkendt af Topdanmark på monteringstidspunktet, godkender vi fortsat systemet i den pågældende bil eller motorcykel, men systemet må ikke flyttes over i en anden bil eller motorcykel.

Anskaffer du en anden bil eller motorcykel, hvor vi har krav om satellitsikring, skal du vælge et system, som Forsikring & Pension har registreret på deres liste under Type A.

Godkendte Type A-systemer