Sundhedshjælp - online lægehjælp lige lige ved hånden

Sundheds­hjælp

Sundhedshjælp er en gratis fordel til dig, der har samlet dine forsikringer* hos os. Med Sundhedshjælp er det nemt at få lægehjælp – som supplement til din egen læge.
 

Få adgang her

Kom hurtigt igennem til en læge – også aftener og weekender

Et hold af læger sidder klar til at hjælpe og vejlede dig alle dage mellem kl. 6 og 21.

Få en vurdering fra førende internationale eksperter

Er du i tvivl om din diagnose eller behandling, kan du få din sag vurderet af førende internationale eksperter.

Du, din partner og hjemmeboende børn har alle adgang

I kan alle sammen bruge Sundhedshjælp og booke lige så mange lægetider, I har brug for.

Tag lægen med dig overalt

Det er meget enkelt. Du logger bare ind og booker en tid og vælger, om samtalen skal foregå via telefon eller video. Efter samtalen bliver dine data gemt, så du har mulighed for at dele dem med læger og specialister i det offentlige.
 

Få andre øjne på din sag

Sundhedshjælp kan også hjælpe dig, hvis du fx har fået konstateret en alvorlig sygdom, eller du står over for en operation. Lægerne kan afsøge markedet og finde de eksperter, der er bedst egnede til at hjælpe dig og lave en uvildig vurdering af din sag.

Du vil igennem hele forløbet være tilknyttet en personlig sagsrådgiver, som samler trådene og giver den støtte, du og din familie har brug for.
 

En fordel for hele familien

Alle i din familie, der har folkeregisteradresse hos dig, har adgang til Sundhedshjælp. Det eneste krav er, at du har samlet dine forsikringer hos os. Med det mener vi, at du skal have din indboforsikring + enten hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring hos os. Du har også adgang, hvis du har en landbrugsforsikring.


Så nemt får du adgang

*Gratis Sundhedshjælp forudsætter indbo- + hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring.

  1. Hent appen 'Topdanmark Sundhedshjælp' på din mobil eller tablet – eller brug linket her på din computer (nyhed!)
  2. Åbn appen eller linket, og vælg 'Opret konto' nederst på siden
  3. Opret dig som bruger ved at udfylde dit CPR-nummer og dine andre personlige oplysninger
  4. Du har nu adgang og er klar til at booke din første lægetid
     

Hent app til Iphone    

Hent app til Android


Vær opmærksom på, at din partner og dine hjemmeboende børn over 18 år skal oprette deres egen konto for at få adgang.

 

Spørgsmål og svar om Sundhedshjælp

Sundhedshjælp gælder for dig, der har samlet dine forsikringer hos Topdanmark. Med det mener vi, at du skal have din indboforsikring + enten hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring hos os. Du har også adgang, hvis du har en landboforsikring.

Hvis du opsiger en af dine forsikringer, mister du også adgangen til Sundhedshjælp. Det sker fra den dato, hvor forsikringen stopper med at gælde. De andre personer i din husstand mister også deres adgange.

Sundhedshjælp gælder, så længe Topdanmark ønsker at tilbyde fordelen. Vi er til enhver tid berettiget til at stoppe med at tilbyde fordelen – også selvom du er i gang med et forløb gennem Teladoc.

Du kan få hjælp af lægerne hos Sundhedshjælp alle dage kl. 6-21 – også i weekender og på helligdage.

Der er ingen forbindelse mellem din rejseforsikring og Sundhedshjælp. Du skal derfor altid kontakte din rejseforsikring ved tilskadekomst eller sygdom, hvis du ønsker dækning fra din rejseforsikring (fx af ødelagte feriedage, medicin eller fysiske lægebesøg på rejsen). Men det forhindrer dig absolut ikke i at gøre brug af Sundhedshjælp.

Sundhedshjælp er et supplement til din egen læge – ikke en erstatning. Der vil være situationer, hvor det er bedst, at du går til din egen læge – fx hvis du er i gang med en behandling, eller du har brug for en fysisk undersøgelse.

Du kan som udgangspunkt få samme behandling som hos din egen læge. Der vil dog være situationer, hvor det er bedst, at du går til din egen læge. Det kunne fx være, hvis du er i gang med en behandling, eller du har brug for en fysisk undersøgelse. Sundhedshjælp kan heller ikke hjælpe dig med at få akut hjælp. Her skal du i stedet kontakte akuttelefonen i det område, hvor du bor.

Ja, alle lægerne taler dansk og har dansk autorisation.

Ja, det kan du. Du skal bare bruge linket her: Sundhedshjælp

Alle ydelser, som du får gennem Sundhedshjælp, er leveret af Teladocs læger og sundhedspersonale i Danmark. Vi er ikke ansvarlige for Teladocs rådgivning og behandling, og vi får heller ikke adgang til dine sundhedsdata.

Teladoc har nogle særlige vilkår, som du accepterer, når du opretter din konto i appen. Når du har oprettet din konto, kan du altid se betingelserne under ’konto og indstillinger’ og ’det juridiske’.

Du kan tilføje børn under 18 år på din konto. I appen gør du det under ’Hjælp og indstillinger’, ’Kontoindstillinger’ og 'Dine børn'. På din computer skal du klikke på ”Min familie” og herefter vælge ”Dine børn”.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger Sundhedshjælp, opretter din konto eller lign., kan du ringe på 80 83 01 64.