Topdanmarks profil

Topdanmarks hovedkontor i Ballerup. Topdanmark flag i forgrunden.

Peter Hermann er ny CEO i Topdanmark

Bestyrelsen for Topdanmark-koncernen har udnævnt Peter Hermann som ny CEO for Topdanmark med virkning fra i dag.

Peter Hermann er 44 år og kommer fra en stilling som CEO for Topdanmark Livsforsikring. Peter Hermann har været CEO for Topdanmark Livsforsikring siden 2016, hvor han kom fra PFA. Peter Hermann fortsætter som CEO for Topdanmak Livsforsikring, indtil en efterfølger er fundet. I forbindelse med udnævnelsen af Peter Hermann til CEO udtaler bestyrelsesformand Torbjörn Magnusson: 

“Efter en grundig rekrutteringsproces er bestyrelsen glade for at udnævne Peter Hermann som ny CEO for Topdanmark. Peter Hermann har som CEO for Topdanmark Livsforsikring været ankermanden bag den succesfulde udvikling i Topdanmark Livsforsikring. Topdanmark Livsforsikring har således i de senere år været det livs- og pensionsforsikringsselskab i Danmark med den højeste præmievækst. Samtidigt har Topdanmark Livsforsikring formået at effektivisere forretningen, forbedre rentabiliteten og introducere nye kundevenlige serviceydelser.”

Torbjörn Magnusson fortsætter: 

“Topdanmarks strategi er - uændret - at være et værdiskabende selskab på det danske skade- og livsforsikringsmarked. Det bliver Peter Hermanns opgave at videreudvikle den digitale forandringsproces, vi har iværksat med henblik på at blive endnu mere effektive og konkurrencedygtige.”

CEO Peter Hermann supplerer: 

“Jeg ser frem til - sammen med den øvrige direktion - at sætte mit præg på den fremtidige udvikling af Topdanmark. Vi skal fortsat blive mere digitale, udbygge konkurrencekraften og udvikle og tilbyde kundevenlige løsninger, så kunderne hurtigt, nemt og enkelt får løst deres henvendelse eller problem.”

Marianne Wier fratræder stillingen som CIO. Marianne Wier har været medlem af direktionen siden 1. marts 2016. Bestyrelsen takker Marianne Wier for en stor og engageret indsats som CIO for Topdanmark.

Direktionen vil herefter bestå af CEO Peter Hermann, CFO Lars Thykier og COO Brian Rothe-mejer Jacobsen.