Tech & tendens

Manden beregner på sin Ipad om han kan spare topskat ved at indbetale mere til sin pension.

Vil du hjælpe os med at forbedre vores digitale løsninger?

I Topdanmark har vi lanceret et brugerpanel, som er til dig, der ønsker at hjælpe os med at gøre vores digitale løsninger endnu bedre. Som medlem af brugerpanelet kan du forvente løbende at blive inviteret til brugerundersøgelser – ofte online. I brugerundersøgelserne har du mulighed for at dele dine holdninger, når vi tester idéer og nye digitale løsninger til både privat-, erhvervs- og landbrugskunder. Om du ved meget eller lidt om forsikring er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at du har lyst til at dele dine tanker med os.

Deltag og modtag et gavekort

Det er forskelligt, hvilke personer vi har brug for at snakke med fra gang til gang, men du er velkommen til at tilmelde dig alle de brugerundersøgelser, hvor du passer til målgruppen. Deltager du i en brugerundersøgelse, kvitterer vi med et gavekort til fx GoGift som tak for din hjælp.

Du finder brugerpanelet på Facebook: 

Bliv medlem af brugerpanelet

Bemærk, at en forudsætning for at deltage i Topdanmarks brugerundersøgelser er, at du ikke er ansat i forsikringsbranchen og ikke beskæftiger dig med hverken marketing eller kundeundersøgelser.