Daglig drift

Person laver udregning på sin lommeregner

Nyt samarbejde sikrer din virksomhed mod manglende betaling

Økonomisk vurdering og erstatning

Det kan have store konsekvenser for jeres virksomhed, hvis jeres kunders betalinger forsinkes eller helt udebliver. Faktisk er ubetalte fakturaer skyld i hele 25 % af alle konkurser. Med en kreditforsikring får I en effektiv og professionel vurdering af jeres kunders økonomiske situation, og samtidig er I sikret erstatning, når en betaling udebliver – fra både danske og udenlandske kunder. Coface kan ligeledes hjælpe med inkassoinddrivelse i hele verden.

Stærke fordele med en kreditforsikring

En kreditforsikring fra Coface giver jeres virksomhed en lang række stærke fordele:

  • Risikoforebyggelse via øget information om jeres kunder
  • Beskyttelse af jeres likviditet
  • Erstatning efter manglende betalinger
  • Inkassoinddrivelse
  • Sindsro og fokus på de rigtige kunder

Stor tilfredshed fra begge parter

”Coface Danmark glæder sig meget over det nye partnerskab med Topdanmark. Interesse og efterspørgsel på kreditforsikring er kraftigt stigende i den nye verden, vi lever i, fordi der er mange udefrakommende faktorer, der ændrer økonomien og hverdagen for os alle. Derfor er det godt at komme bredt ud og rådgive om de muligheder, der er for øget information og dækninger,” fortæller Helle Damsgaard, nordisk CEO i Coface.

Også i Topdanmark er vi tilfredse med samarbejdet:
”Jeg glæder mig til at kunne tilbyde vores kunder kreditforsikring via Coface. Kreditforsikring er et område, hvor vi historisk set i Danmark ikke har været gode nok til at tilbyde og rådgive om mulighederne for denne form for dækning,” siger William Holst, salgsdirektør for Erhverv i Topdanmark.