Samarbejdspartnere

Kvinde på arbejdsplads med gul vest og hjelm

Nyt samarbejde: Sikker ordrestyring og korrekt dækning.

Sammen skal vi udbyde gode løsninger til håndværkere.

Minuba har i mere end 10 år hjulpet håndværkere med at drive en professionel forretning via deres digitale ordrestyringssystem. I dag er Minuba den mest foretrukne platform blandt håndværks- og servicevirksomheder i Danmark. Dette skaber gode muligheder mellem Topdanmark og Minubas mange brugere, da vi i samarbejdet udvikler attraktive og unikke forsikringsløsninger, der skal sikre håndværkerbranchen forsikringsdækninger, som er skræddersyet til deres behov. Vi er bevidste om, at branchen omfatter en række forskellige faggrupper med forskellige forsikringsbehov. Derfor har Topdanmark udarbejdet koncepter for bl.a. VVS, kølemontører og el-installatører i samarbejde med fagfolk, for at sikre den højeste kvalitet i løsningen og dækningen, der matcher behovet.

"Topdanmark var en oplagt partner, fordi de har kompetencer og erfaring med branchen, og de kan kende forskel på murere, tømrere m.fl... Samtidig har Topdanmark det største assurandørkorps, hvilket sikrer, at vi møder kunderne, hvor de er og det er vigtigst for os."
Administrerende direktør i Minuba, Casper Hassø Nielsen. 

I Topdanmark har håndværkere altid været en branche, som vi er dygtige til at skræddersy dækninger til. Vi har haft succes med at forstå branchen, håndtere kundernes risici og forebyggelse af skader på arbejdspladserne. Topdanmark råder over dygtige erhvervsassurandører, der forstår kunderne og deres behov. 

"Samarbejdet med Minuba var oplagt, da vi deler det samme kundesyn. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde, hvor vi med fælles værdier kan hjælpe håndværkere med at tage hånd om deres forretning." 
Direktør for Landbrug og Erhverv i Topdanmark, Monica Diaz.

Hvem er Minuba?

Minuba er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i softwareløsninger til håndværks- og servicebranchen. De tilbyder en digital platform, der hjælper virksomheder med at effektivisere deres arbejdsprocesser, herunder opgavestyring, tidsregistrering, fakturering, lagerstyring og meget mere. Minubas software er designet til at hjælpe håndværkere med at administrere deres daglige opgaver og forbedre deres forretningsdrift ved at automatisere og optimere mange af de administrative opgaver.  Udover at hjælpe branchen med digitalisering, så er en af Minubas mærkesager at hjælpe unge under uddannelse. Minuba tilbyder derfor en gratis version af app’en, så de unge kan komme godt fra start med deres forretning og her kan Topdanmark bl.a. hjælpe med forsikringsrådgivning til selvstændige.