Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Livsforsikring

En af de vigtigste forsikringer i livet – og efter

Økonomisk støtte kan blive afgørende for din familie, hvis de pludselig må klare sig på kun én indtægt. Pas derfor godt på dem med en Livsforsikring, der sikrer dem økonomisk, hvis det værste skulle ske.

Få personlig rådgivning

Sådan hjælper Livsforsikring dig

Med en Livsforsikring er dine pårørende godt sikret, hvis du pludselig mister livet. Dine efterladte får en udbetaling, så de ikke skal bekymre sig om økonomien midt i sorgen. Det kan fx være afgørende for, at din familie kan blive boende i jeres hjem, selv om de nu må klare sig på kun én indtægt. 

Hvem skal have pengene, når du dør?

Som udgangspunkt bliver din ’nærmeste pårørende’ begunstiget, når vi opretter din Livsforsikring. På den måde er der en klar rækkefølge for, hvem der får udbetalingen fra din Livsforsikring. Du kan altid vælge at ændre din begunstigelse, så det ikke er ’nærmeste pårørende’, der får udbetalingerne fra din Livsforsikring.

Læs mere om begunstigelse

Når du som privat vil oprette en Livsforsikring, kan du hos os vælge imellem en Gruppelivsforsikring og en individuel Livsforsikring.

Gruppelivsforsikring

De fleste vælger en Gruppelivsforsikring, der er en enkel livsforsikring til en lav pris. Forsikringen giver en skattefri udbetaling til din familie, hvis du dør – og til dig, hvis du bliver alvorligt syg. Kravene til dit helbred er ikke så skrappe som hos mange andre selskaber – du skal kun aflevere få, men tilfredsstillende oplysninger. Det er dog et krav, at du har mindst en anden forsikring hos os, før du kan købe Gruppelivsforsikringen.

Forsikringen gælder, indtil du fylder 60 år.

Gruppelivsforsikringen dækker bl.a. disse kritiske sygdomme

  • Dissemineret sklerose
  • Hjerneblødning/blodprop i hjernen
  • Nyresvigt
  • Kræft, leukæmi og lymfomer

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, som vi dækker, får du udover en skattefri udbetaling også et års frit medlemskab af en relevant patientforening, som vi samarbejder med.

Individuel Livsforsikring

Har du brug for en særlig dækning, kan du i stedet vælge en individuel Livsforsikring. Her bestemmer du selv, hvor stor udbetalingen fra forsikringen skal være, og om du stadig skal være dækket, efter du er fyldt 60 år.

Det er også op til dig, om du vil have fradrag for dine indbetalinger til forsikringen, eller om en udbetaling til dine pårørende skal være skattefri.

Krydslivsforsikring: Sådan sikrer I hinanden

En krydslivsforsikring er en fordel for fx par der ikke er gift, forretningspartnere, osv., da man kan spare boafgiften på op til 36,25 %, når forsikringen skal udbetales. Kontakt os for at høre mere.

Se, hvad vores kunder siger:

Fakta og betingelser

Alle detaljer står i betingelserne

Siden her handler om den nyeste udgave. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide alle detaljer, kan du downloade de nyeste betingelser herunder. Er du allerede kunde? Log ind i Mit Topdanmark og se de betingelser, der gælder for dig.

Andre forsikringer