Livsforsikring

  • Sikrer dine nærmeste økonomisk, hvis du dør for tidligt
  • Vælg selv, hvor stor din dækning skal være
  • Fordelagtig pris, hvis du allerede er kunde hos os
To glade børn leger i et telt udenfor på en græsplæne

Sådan hjælper livsforsikringen

Med en livsforsikring er dine pårørende godt sikret, hvis du pludselig mister livet. Dine efterladte får en udbetaling, så de ikke skal bekymre sig om økonomien midt i sorgen. Det kan fx være afgørende for, at din familie kan blive boende i jeres hjem, selv om de nu må klare sig på kun én indtægt. 

Hvem skal have pengene, når du dør?

Som udgangspunkt bliver din ’nærmeste pårørende’ begunstiget, når vi opretter din livsforsikring. På den måde er der en klar rækkefølge for, hvem der får udbetalingen. Du kan altid vælge at ændre din begunstigelse, så det ikke er ’nærmeste pårørende’, der får udbetalingen fra din livsforsikring.

 Læs mere om begunstigelse 

Når du som privatkunde vil oprette en livsforsikring, kan du hos os vælge imellem en gruppelivsforsikring og en individuel livsforsikring.

Gruppelivsforsikring

De fleste vælger en gruppelivsforsikring, der er en enkel livsforsikring til en lav pris. Forsikringen giver en skattefri udbetaling til din familie, hvis du dør – og til dig, hvis du bliver alvorligt syg. Kravene til dit helbred er ikke så skrappe som hos mange andre selskaber – du skal kun aflevere få, men tilfredsstillende oplysninger. Det er dog et krav, at du har mindst en anden forsikring hos os, før du kan købe gruppelivsforsikringen.

Forsikringen gælder, indtil du fylder 60 år.

Gruppelivsforsikringen dækker bl.a. disse kritiske sygdomme

  • Dissemineret sklerose
  • Hjerneblødning/blodprop i hjernen
  • Nyresvigt
  • Kræft, leukæmi og lymfomer

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, som vi dækker, får du udover en skattefri udbetaling også et års frit medlemskab af en relevant patientforening, som vi samarbejder med.

Individuel livsforsikring

Har du brug for en særlig dækning, kan du i stedet vælge en individuel livsforsikring. Her bestemmer du selv, hvor stor udbetalingen fra forsikringen skal være, og om du stadig skal være dækket, efter du er fyldt 60 år.

Det er også op til dig, om du vil have fradrag for dine indbetalinger til forsikringen, eller om en udbetaling til dine pårørende skal være skattefri.

Krydslivsforsikring: Sådan sikrer I hinanden

En krydslivsforsikring er en fordel for fx par der ikke er gift, forretningspartnere, osv., da man kan spare boafgiften på op til 36,25 %, når forsikringen skal udbetales. Kontakt os for at høre mere.

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt