Kvinde sidder ved spisebordet og arbejder

Udstationerings­forsikring

Dækker arbejde i udlandet i over seks måneder

  • Vi dækker hele døgnet – både på arbejdet og i fritiden
  • Vi dækker også uden for bopælslandet
  • I kan ringe til os døgnet rundt og få hjælp
  • Familiemedlemmer kan også blive omfattet af forsikringen
Ring 70 15 85 85

Sådan dækker udstationeringsforsikringen

En udstationeringsforsikring dækker dig eller dine medarbejdere, hvis I skal arbejde i udlandet i mere end seks måneder. Den er specielt udviklet til virksomheder med ansatte i udlandet og er bygget op omkring en sygeforsikring med en række valgfrie dækninger, som du selv kan vælge til og fra.

Tilvalg: Gør forsikringen endnu bedreSe, hvad vores kunder siger

Værd at vide om udstationeringsforsikring

Når I har en Erhvervsrejseforsikring hos os, er der kun to ting, I skal huske på rejsen: Nummeret til Rejsehjælp (+45 44 74 50 00) og jeres forsikringsnummer. Vi kan hjælpe jer overalt i verden, døgnet rundt. Får en medarbejder behandling eller medicin, mens han eller hun er afsted, skal I altid sørge for at gemme regninger, kvitteringer og andre former for dokumentation.

Med et print selv-rejsekort har I hurtig adgang til Rejsehjælp under rejsen. Husk at notere jeres forsikringsnummer på rejsekortet.

Hvis du eller en medarbejder flytter fra Danmark i mere end 6 måneder, er der en række ting, I skal være opmærksomme på:

  • Ifølge registerloven skal I som udgangspunkt framelde jer den danske sygesikring og folkeregisteret
  • Undersøg selv, om der gælder særlige regler i forhold til forsikring i det land, I skal til – og køb evt. nødvendige forsikringer i et lokalt forsikringsselskab
  • Sørg for at få de nødvendige vaccinationer inden afrejse – kontakt fx egen læge eller Statens Serum Institut, og tjek, hvad I har brug for

Når en medarbejder flytter tilbage til Danmark efter at have været udstationeret, skal I kontakte kommunen for at blive omfattet af det danske sygesikringssystem igen.

Der kan gå op til seks uger, før I igen er omfattet. Vi anbefaler, at I lader forsikringen fortsætte, indtil I modtager det gule sygesikringskort og er inde i systemet igen.

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt