Sådan får du den rette redningshjælp

Har du landbrugsforsikring hos os, kan du også købe Tophjælp Landbrug. Så er den professionelle redningshjælp kun et telefonopkald væk – på alle tider af døgnet alle årets dage. Fx når stuehuset står under vand, strømmen svigter i produktionen, traktoren kører fast, eller sneen truer ladens tag.

Redningshjælp-forsikringen skal mindst indeholde Tophjælp Privat - derudover kan du frit tilvælge de øvrige deldækninger.

Sådan kan Tophjælp Landbrug dækkeVærd at vide

Som landbrugskunde hos os skal du altid gøre, hvad du kan, for at undgå skader. Det gælder også rydning af sne fra dine tage. Det er ikke nogen let opgave, men har du Tophjælp Snerydning, er det ikke sværere end at ringe til os.

Så kommer vi og fjerner sneen der, hvor vi vurderer, at der er risiko for snetryksskader. Hvis du efterfølgende får en snetryksskade et andet sted på ejendommen, hvor vi har valgt ikke at rydde sne fra taget, dækker vi selvfølgelig skaderne.

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt