Maskinforsikring

En driftssikker dækning til alle dine maskiner

  • Dækker både maskiner, vogne og andet tilbehør
  • Lånte og lejede maskiner kan være omfattet
  • Vi kan også dække dit driftstab
Grøn traktor kører på landevejen

Hvad er en maskinforsikring?

Med en maskinforsikring kan alle dine maskiner blive godt dækket – både dine private maskiner med nummerplade og dine landbrugsmaskiner. Lånte og lejede maskiner er automatisk dækket. Forsikringen omfatter også redskaber, vogne, maskinsæt og andet tilbehør til maskinerne.

Maskinforsikringen dækker først og fremmest dit ansvar, hvis du er skyld i skader på andre personer eller ting. Den kan også dække brand, tyveri, kasko, driftstab, redningshjælp og en lang række andre ting.

 

Nyværdi eller dagsværdi?

Du kan forsikre dine maskiner til enten nyværdi eller dagsværdi. Er dine maskiner forsikret til nyværdi, modregner vi ikke slid og alder, når vi erstatter dem. Er de forsikret til dagsværdi, modregner vi et rimeligt beløb for værdiforringelse.

Maskiner kan normalt ikke erstattes til nyværdi, hvis de er mere end fire år gamle.

 

Undgå brand – og slip for selvrisikoen

Brand i store landbrugsmaskiner som fx mejetærskere fører hvert år til skader for flere millioner. Derfor stiller vi krav om punktsikring (automatisk brandslukningsanlæg) på de dyreste og mest udsatte maskiner.

Se mere om punktsikring

 

Det kan maskinforsikringen dække

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre 

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt