Forebyg indbrud i containere

Se her, hvordan du får sikkerhed for korrekt og sikker containeraflåsning – dine containere er ikke sikrere end det svageste led.

Brug sikringsbudgettet på det rigtige låsesystem

Du kan gøre det sværere for tyvene at få adgang til dit gods med den rette aflåsning af dine containere – der er nemlig stor forskel på kvaliteten af forskellige låsesystemer, hvor nogle hurtigt kan åbnes med en vinkelsliber, mens de bedste er meget svære at åbne.

Når du investerer i en containerlås, skal du derfor vælge et forsikringsgodkendt låsesystem. Det betyder, at alle dele, der indgår i låseenheden, skal være F&P registreret efter SSF 1051, Klasse 5. Du finder den aktuelle liste over containerlåse, der er F&P registreret efter SSF 1051, Klasse 5 online hos F&P.

 Se mere hos Forsikring & Pension

Få rabat med ContainerPlus

Ved indbrud i en container, som overholder ContainerPlus anbefalingerne, trækker vi 5.000 kr. fra din selvrisiko. Er din normale selvrisiko lavere end 5.000 kr., skal du altså ikke betale selvrisiko ved indbrud.

ContainerPlus er en stålcontainer på mindst 5 kubikmeter med en godstykkelse på mindst 1,5 mm og uden sideruder, vinduer, ovenlys eller lignende åbninger. Containeren skal overalt have en indbrudsmodstand, der svarer til F&P forstærkningsenhed III.

Aflåsningen skal ske med en F&P registreret containerlåseenhed efter SSF 1051, Klasse 5.