Forsikring for elever og lærlinge

Giv din virksomheds elever og lærlinge en god start på deres erhvervsuddannelse med en forsikringsløsning, der er konkurrencedygtig og nem at administrere. 
 

Forsikringer for elever og lærlinge

Topdanmark tilbyder en forsikringsløsning til elever og lærlinge, som ikke er med i virksomhedens pensionsordning. Forsikringsløsningen lever op til de krav, der blev indført i DA/LO's overenskomster i 2010 og tilbydes også til virksomheder, som ikke har overenskomst.

Vores forsikringsløsning kan tilbydes elever og lærlinge mellem 15 år og 25 år, som er ansat i en virksomhed med en obligatorisk pensionsordning i Topdanmark eller samtidig indgår en aftale om obligatorisk pensionsordning i Topdanmark.

Forsikringsløsningen indeholder følgende dækninger:

  • Livsforsikring på 300.000 kr
  • Forsikring ved tab af erhvervsevne – løbende udbetaling på 60.000 kr. årligt
  • Forsikring ved tab af erhvervsevne – engangsudbetaling på 100.000 kr
  • Forsikring ved visse kritiske sygdomme på 100.000 kr

Forsikringsløsningen koster 76,30 kr. om måneden pr. elev/lærling (inklusive skadesforsikringsafgift og arbejdsmarkedsbidrag) og indbetales for den enkelte elev/lærling månedligt via bankoverførsel eller via Dataløn. 

 

Kan I benytte vores forsikringsløsning?

I kan kun købe vores forsikringsløsning som tillæg til en obligatorisk pensionsordning. Har I ikke pension hos os i forvejen, kan I naturligvis oprette en.

Er du interesseret i at høre mere om vores forsikring for elever og lærlinge, er du velkommen til at ringe til os på 44 74 44 44, eller du kan sende en e-mail til os på adressen liv@topdanmark.dk