Vores tiltag – sådan hjælper vi

Mange virksomheder mærker i øjeblikket de økonomiske konsekvenser som følge af corona-pandemien. I Topdanmark ønsker vi at tage vores del af det samfundsansvar, det er at sikre, at det danske erhvervsliv kommer igennem den krise. Derfor arbejder vi på at finde løsninger, der kan hjælpe vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører bedst muligt.

På denne side har vi samlet information om vores tiltag for at hjælpe erhvervsvirksomheder og svar på, hvordan du er dækket i forbindelse med coronavirus.


Få midlertidig kompensation for dine forsikringsomkostninger

Er din virksomheds omsætning ramt af coronapandemien? Så har du mulighed for at søge om kompensation hos Erhvervsstyrelsen til dine faste omkostninger – herunder også dine omkostninger til forsikringer.

Regeringen og alle Folketingets partier har indgået aftale om, at virksomheder kan søge om midlertidig kompensation for faste omkostninger i perioden 9. marts 2020 til og med 8. juni 2020. Det betyder, at virksomheder, der er udsat for stor omsætningsnedgang, kan få kompensation for en andel af deres omkostninger til forsikringer.

Vil du vide mere om, hvordan man søger om kompensation for faste udgifter?
Læs mere og ansøg på Erhvervsstyrelsens hjemmeside. 
 

Styrk din likviditet - skift til månedlig betaling helt gratis

Hvis du har brug for at styrke din likviditet, tilbyder vi ekstraordinært alle vores erhvervskunder at skifte til månedlig betaling helt gratis. På den måde slipper du for at skulle betale alle dine forsikringsudgifter på én gang. Har du allerede betalt dine forsikringer for 2020, kan du få tilbagebetalt det, som du har betalt forud, og derefter skifte til en månedlig betaling.

Med denne betalingsløsning vil du kunne få et markant større økonomisk råderum til nogle af de andre udgifter, du måtte have netop nu. 

Vil du skifte til månedlig betaling? Ring til 70 15 85 85 for at høre mere.
 

Få hurtigere betaling ved skade

I denne tid gør vi alt, vi kan, for at hjælpe vores kunder – men også vores samarbejdspartnere og leverandører, der hjælper med udbedring af skader. For at imødekomme likviditetsudfordringer i særligt små og mellemstore virksomheder bestræber vi os derfor på at sikre hurtigere udbetaling af erstatning og betaling af fakturaer med det samme, vi modtager dem. På den måde gør vi vores til, at kapital når frem til kunder og virksomheder hurtigst muligt.
 

Skift til stilstandsforsikring helt gratis 

Holder din varebil, lastbil eller bus stille på grund af corona-situationen? Så kan du uden beregning ændre din nuværende forsikring til en stilstandsforsikring. En stilstandsforsikring er en billigere forsikring, hvor du stadig er dækket mod bl.a. brand og hærværk, mens bilen står stille. Når dine køretøjer igen skal ud at køre, aktiverer du blot din almindelige forsikring – helt gratis. Det er en særlig mulighed, som vi tilbyder vores erhvervskunder i denne ekstraordinære situation for at hjælpe med likviditeten.

Vil du skifte til stilstandsforsikring? Kontakt din personlige rådgiver eller ring til 70 15 85 85 for at høre mere.
 

Driftstab er ikke dækket ved coronavirus

Din driftstabsforsikring dækker kun, hvis din virksomhed taber omsætning på grund af en brand-, vand- eller tyveriskade. Du er derfor ikke dækket af din driftstabsforsikring ved coronavirus.


Sådan dækker din erhvervsrejseforsikring

Er du i tvivl om, hvordan din erhvervsrejseforsikring dækker i forbindelse med coronavirus, kan du finde nærmere information på www.topdanmark.dk/rejse-aktuelt. Her opdaterer vi løbende med seneste nyt fra Udenrigsministeriets rejsevejledninger og information om, hvordan du og dine medarbejdere er dækket før og under en rejse.