Gør det besværligt for tyven

Indbrud er ubehageligt for dem, det går ud over. Med få fif kan du gøre det så besværligt for tyven, at han måske giver op.

Person med handsker og koben, forsøger at begå indbrud

Få tyven til at give op

Hvert 12. minut sker der et indbrud. Den bedste måde at undgå, at et uønsket besøg bliver alt for dyrt, er at stresse tyven med alarmer, sikringsbokse og gode låse.   

En alarm gør det ikke vanskeligere at lave indbrud, men den tiltrækker opmærksomhed. Et vagtselskab kan være på vej, og det stresser tyven.  

På samme måde vil en sikringsboks være et irritationsmoment og et godt supplement til alarmen. Når dine mest værdifulde ting er i en boks, og alarmen hyler, så vil tyven sandsynligvis opgive at bruge tid på at komme væk med det mest værdifulde. Husk også at lægge uvurderlige ting som harddisken med familiebilleder i sikringsboksen. 

 

Gode låse er vigtigst 

Den vigtigste tyverisikring er gode låse på døre og hasper på vinduer. Læs mere om, hvordan låsen er den bedste sikring i linket her

 

Ved du, hvordan du er forsikret i tilfælde af indbrud?

Tjek dine forsikringer på Mit Topdanmark. Du kan også få hjælp af din assurandør eller kontakte Topdanmark Landbrug direkte på telefon 44 74 71 12 eller pr. mail på  landbrug@topdanmark.dk.