Sæt sporing på dine maskiner

Havemaskiner og værktøj er attraktive for tyve. Sporing øger chancen for at få det stjålne tilbage.

Rød atv holder på marken

Få sporet dine stjålne maskiner

Det er ikke kun indbo fra stuehuset, indbrudstyve går efter. Mindre maskiner som plænetraktorer og ATV’er er nemme at omsætte, og samtidig er de ofte opbevaret uden for boligen. Derfor er de meget attraktive for langfingrede tyveknægte.

 

Sporing med GPS giver gevinst 

For det meste ser du aldrig maskinerne igen, hvis de bliver stjålet. Men hvis du installerer en sporingsenhed et diskret sted, forøger du chancen for at få maskinen tilbage igen.  

Du kan enten vælge at bruge det sporingsudstyr, der er fremstillet til biler. Men en simplere løsning er en lille GPS-enhed, du selv kan installere og spore efterfølgende.

 

Få rabat på sporing

Hos Vortex kan du få en simpel, men effektiv sporingsenhed. Du sporer selv enheden og alarmerer Vortex, der samarbejder med politiet. 

Topdanmark-kunder får over 30 % rabat hos Vortex. Få en henvisning fra din assurandør eller kontakt Vortex direkte: http://www.gpsteknik.dk

 

Ved du, hvordan du er forsikret i tilfælde af tyveri?

Tjek dine forsikringer på Mit Topdanmark

Du kan også få hjælp af din assurandør eller kontakte Topdanmark Landbrug direkte på telefon 44 74 71 12 eller pr. mail på  landbrug@topdanmark.dk.