Sporing til maskiner og GPS-udstyr

Maskiner og udstyr, fx GPS-anlæg og skærme, er ofte udsat for tyveri. Med sporing øger du chancen for at få det tilbage.

Grøn traktor

Få sporet maskiner, GPS-anlæg og udstyr

Sørg for at opbevare dine maskiner og dit udstyr aflåst. Hvis du desuden sikrer det med sporingsudstyr, kan det spores ved tyveri, og der er stor chance for, at du får det tilbage.

 

Spor det med din mobil

Der findes forskellige former for sporingsudstyr. Fælles for dem er, at de via et signal, fx et simkort, fortæller, hvor maskinen eller udstyret er. Du kan hele tiden få kontakt med det, enten via en app eller ved at ringe det op og få en SMS med et link til Google Maps.

 

Få rabat på dit sporingsudstyr

Vi har et samarbejde med Vortex Danmark VG, som tilbyder sporingsudstyr til Topdanmarks kunder til en god pris. 

Din maskine eller dit GPS-anlæg får en skjult tracker monteret. Den sørger for, at du kan følge maskinen eller GPS’en døgnet rundt, og at du får besked om, hvor det befinder sig, og om det kører eller ej - enten via Vortex’ egen app eller via SMS. I appen kan du desuden se, hvor maskinen eller GPS’en har været de seneste uger, lave kørebog, se driftstimer og kørte kilometer, holde styr på serviceintervaller mv. 

Trackeren er designet til at blive brugt i et hårdt miljø – og er samtidig nem at bruge. Den bliver tilsluttet strømforsyningen på din maskine eller dit GPS-anlæg, men har også et lille nødbatteri.
 

Du er godt sikret ved tyveri

Hvis din maskine eller GPS bliver stjålet, kontakter du Vortex hurtigst muligt. Vortex samarbejder med dansk og internationalt politi. Hvis tingene bliver fundne, sørger de for, at de bliver hentet og bragt til din nærmeste politistation. Bliver tingene fundet ved hjælp af sporingen, betaler vi hjemtransporten.

 

Priser hos Vortex Danmark VG

Som kunde i Topdanmark får du rabat på prisen hos Vortex. Du vælger selv, om du vil købe Vortex’ simkort-abonnement, eller om du vil bruge et simkort fra en anden mobilleverandør.

Type Priser (2024)
Vortex V3+ og V4+

1850 kr. uden moms, med montage

2312 kr. med moms og montage

Simkort, faktureres én gang årligt

39 kr. måned uden moms

49 kr. med moms

Montering ved hasteopgave (inden for 24 timer)

500 kr. uden moms

625 kr. med moms

 

Få en henvisning fra din assurandør, eller kontakt Vortex direkte på gpsteknik.dk.