Favorit-fordele i både 2021 og 2022

Du beholder dine Sydbank-fordele

Selvom Topdanmark og Sydbank stoppede samarbejdet i efteråret 2020, beholder du dine Sydbank-fordele i Topdanmark.

Og du kan selvfølgelig regne med vores hjælp og forsikringer både nu og fremover.

  • Du kan købe forsikringer hos os til det hele 
  • Du kan få skadehjælp 24/7 - online eller på telefon 
  • Du har Favorit-fordele helt til slutningen af 2022


Fordelene gælder frem til 31. december 2022

Som vi har sendt dig et brev om, beholder du dine favoritfordele helt frem til 31. december 2022, hvor de automatisk udløber. Her på siden har du et samlet overblik over favoritfordelene, som hjælper dig og din familie i fire situationer. 

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os.

Kontakt os

 

Læs mere om fordelene

Hvis du eller en anden i din husstand kommer ud for en voldsom oplevelse, der giver en akut psykisk krise, er tiden afgørende. Derfor får I adgang til Topdanmarks landsdækkende netværk af psykologer, så I får tilbudt krisehjælp senest 12 timer efter, at I har kontaktet Topdanmark.

Mekanikerregningen kan løbe op i flere tusind kroner, hvis du kommer til at fylde det forkerte brændstof på din bil. Med en fejltankningssikring hjælper vi dig hurtigt videre.

Opdager du uheldet, før du når at starte motoren, tømmer vi tanken på stedet. Har du allerede drejet nøglen, bugserer vi bilen til det nærmeste autoriserede værksted, så tank, brændstofanlæg og filtre kan blive renset.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få overblik over dine værdier. Derfor kan du med fordel hente og udfylde vores to vurderingsskemaer.

Vi anbefaler dig at gemme de udfyldte skemaer i skyen – fx i den gratis app Storebox, hvor du også kan oploade kvitteringer, vurderinger og fotos af dine værdier. På den måde har du altid overblik over, hvad du ejer, og hvad det er værd. Og får du en skade, er det nemt for dig at sende os dokumentationen på de ting, du ønsker at få erstattet.

Få en snak med en erfaren sikringskonsulent om din privatbolig og få gode råd om, hvordan du bedst forebygger og undgår skader, fx indbrud og brand.