Landbrugskunde i Sydbank?

  • Fast assurandør og personlig service
  • Én samlet og overskuelig forsikring
  • Gratis sikringstjek af dit private hjem
Tal med din bankrådgiver
Afgrøder der står og svejer i vinden

Professionelle forsikringer til det professionelle landbrug

Hvert andet landbrug er allerede forsikret hos Topdanmark, og Sydbank er en af landets største erhvervsbanker. Sammen har vi stor ekspertise, der kan hjælpe dig med at gøre det lettere at drive landbrug ved at sikre, at økonomi og forsikring går hånd i hånd.

Som kunde hos Sydbank har du adgang til Topdanmarks professionelle forsikringer med fordele skræddersyet til det professionelle landbrug: 


Fast assurandør og personlig service

En lokal assurandør sikrer kendskabet til landbruget og møder dig på din jord. Lige som du er vant til fra Sydbank.


Én samlet og overskuelig forsikring

Landbrugsforsikringen tilpasses lige præcis din bedrift. Du kan derfor koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig: at drive landbrug.

Topdanmarks landbrugsforsikring dækker både bygninger, dyr, maskiner, driftstab og ansvar. Sumløs dækning af stort set alt — uanset værdi.


Det får du ekstra som landbrugskunde

Som landbrugskunde får du adgang til en række særlige fordele, som giver dig ekstra sikkerhed i hverdagen. 
 

 

Tiden er afgørende, hvis du eller en anden i din husstand kommer ud for en voldsom hændelse, der medfører en akut psykisk krise. Derfor får I adgang til Topdanmarks landsdækkende netværk af psykologer, som sikrer, at I senest 12 timer efter jeres henvendelse til Topdanmark får tilbudt krisehjælp.

Storebox giver dig et sikkert og smart sted at gemme dine kvitteringer, smykkevurderinger osv. Det kalder vi en online værdiboks.

Du har måske prøvet det. Tyven har været på uanmeldt besøg og er rendt med fladskærmen, arvestykkerne eller det dyre maleri. Men hvad har du præcis mistet, og hvor meget var det værd? Det kan være svært at vurdere, når skaden først er sket.

Topdanmarks online værdiboks er ikke kun en let og sikker måde at gemme dine kvitteringer på. Du kan også uploade vurderinger og fotos af dine værdier. Dermed har du altid overblik over, hvad du ejer, og hvad det er værd. Og får du en skade, er det nemt at sende os dokumentationen på de ting, du ønsker at få erstattet.

Har du værdifulde ure, smykker og sølvtøj?

Nedenfor finder du vurderingsskemaer til ure, smykker og sølvtøj, som du kan udfylde og uploade til din online værdiboks. Du finder en vejledning bagerst i skemaerne, hvor du bl.a. også kan læse, hvordan du fotodokumenterer dine værdier.

Er du i tvivl om, hvad tingene er værd, kan det være en god idé at få en professionel vurdering fra en guldsmed eller antikhandler.

Har du spørgsmål til, hvordan du udfylder skemaerne? Ring til os på 44 74 42 49. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

 

Hvis du får en skade

Får du en skade, kan du med få klik sende os kvitteringer, fotos mv. på de ting, du ønsker erstattet – direkte fra din Topdanmark-mappe. Også selvom, du ikke har anmeldt skaden til os endnu. Du kan læse mere ved at logge ind på Storebox.

Få en erfaren sikringskonsulent fra Topdanmark ud at foretage et professionelt sikringstjek. Konsulenten gennemgår din privatbolig og giver dig gode råd om, hvordan du bedst muligt forebygger og undgår skader, fx indbrud og brand.

Kontakt din rådgiver i Sydbank for at høre, hvordan du bestiller et sikringstjek.

Mekanikerregningen kan løbe op i flere tusind kroner, hvis du kommer til at fylde det forkerte brændstof på din bil. Med en fejltankningssikring hjælper vi dig hurtigt videre.

Opdager du uheldet, før du når at starte motoren, tømmer vi tanken på stedet. Har du allerede drejet nøglen, bugserer vi bilen til det nærmeste autoriserede værksted, så tank, brændstofanlæg og filtre kan blive renset.

Forbrugerrådet anbefaler jævnlige forsikringstjek

Overvej mindst hvert andet år:

  • Har jeg de forsikringer, jeg har behov for?
  • Skal min dækning være større eller mindre – eller er den god, som den er?
  • Hvor får jeg mest kvalitet for pengene?

Allerede kunde?

Har du allerede en Topaftale i Topdanmark, får du automatisk din rabat og fordele, hvis du har givet samtykke til, at Sydbank må videregive dine kundeoplysninger til os.

Kontakt din bankrådgiver, hvis du ikke har givet samtykke.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere dine fordele og rabatter i Sydbank med andre fordelagtige rabataftaler i Topdanmark.