Forsikring til pelsdyravlere

En skræddersyet løsning til minkfarme

  • Dine skind er altid dækket til markedsprisen
  • Assurandører, der er eksperter i pelsdyrbranchen
  • Dækker alt fra pelsdyrhaller og maskiner til medarbejdere
Få et tilbud

Forsikring til pelsdyravlere

Topdanmark forsikrer over halvdelen af alle danske pelsdyravlere - så vi har også den helt rigtige løsning til dig.

Ud over forsikring til din farm kan vi også klare dit private forsikringsbehov, så du får en totalløsning, som dækker lige præcis der, hvor du har brug for det.

Sådan kan forsikringen til pelsdyravlere dække

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre 

 

Mere om forsikring til pelsdyravlere

I forhold til almindeligt landbrug har pelsdyravlere en særlig høj tyveri- og hærværksrisiko. Derfor stiller vi en række forskellige sikringskrav til din farm afhængig af, hvor mange skind du opbevarer. Overholder du ikke sikringskravene, vil der – ud over selvrisikoen nævnt i din police – blive fratrukket en selvrisiko på 20 % af skaden i forbindelse med tyveri.

Her kan du se, hvilke sikringskrav der gælder for din farm.

Læs mere om sikringskrav til opbevaring af skind

Forsikringen dækker ikke hvalpe, der er stjålet før 15. juni hvert år. Men udvider du med en udvendig tyverisikring, der opfylder en række krav, kan du få udvidet hvalpedækning, så dine hvalpe er dækket, uanset hvornår de bliver stjålet.   

Læs mere om udvendig tyverisikring af minkfarme

Værd at vide om forsikring til pelsdyravlere

Pelsdyravlere har en helt speciel risiko i forhold til almindeligt landbrug pga. de specielle bygningstyper og den store tyveri- og hærværksrisiko. Topdanmark har derfor i mange år haft et tæt samarbejde med Kopenhagen Fur. Vi har en fælles interesse i at sikre de danske minkfarme og pelserier bedst muligt mod dyre og forstyrrende skader.

På Topfarm.dk viser vi, hvordan to minkavlere med vores hjælp har sikret sig mod skader med en række installationer på deres farme og pelserier. 

Besøg Topfarm.dk og lær mere om skadeforebyggelse på minkfarme og pelserier

Ældre minkhaller er generelt mere sårbare over for skader pga. snetryk eller storm. Ved at sikre dine haller kan du forlænge deres levetid med op til 10-15 år. Se hvordan i guiden herunder.

Læs mere om sikring af ældre minkhaller

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt