Landbrugsmedarbejder iført blå kedeldragt, mens vedkommende arbejder i kostalden

Hvem passer bedriften hvis du bliver syg?

Landbrugsforsikringen er en samlet pakke til dig, der har et professionelt landbrug.

  • Hvem passer bedriften hvis du bliver syg?
Beregn pris og køb

En indboforsikring dækker skader på dine ting – også uden for dit hjem

En indboforsikring dækker dine ting – selvfølgelig derhjemme, men også når du har dem med i sportsklubben eller på ferie. Det gælder ved brand, indbrud, tyveri, storm eller hvis du får en vandskade i din kælder. Hvis dit hjem bliver ubeboeligt, fx efter en brand, hjælper vi dig med genhusning i op til et år, mens dit hjem bliver gjort beboeligt igen.
 

Indboforsikringen dækker din cykel ved tyveri og hærværk

Hvis din cykel eller ting på din cykel bliver stjålet - fx sadel, pedaler eller styr - dækker indboforsikringen. Det gælder også, hvis din cykel bliver ødelagt i et forsøg på at stjæle den. Vi dækker som standard op til 16.959 kr. pr. cykel.

Har du en dyrere cykel, kan du forsikre din cykel yderligere og være dækket for et højere beløb. Du kan også udvide indboforsikringen med vores cykelkaskodækning. Så er du sikret ved alle skader på cyklen – fx hvis du styrter. Læs mere om forsikring af din cykel.
 

Gør din indboforsikring endnu bedre

Du kan nemt tilvælge yderligere dækning på din indboforsikring, så den passer til dig og dine behov. Vælg fx vores udvidede elektronikforsikring, så mobilen, fladskærmen og alle dine andre gadgets er godt sikret.
 

Ansvarsforsikring - hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting

Indboforsikringen indeholder også en ansvarsforsikring. Den kan hjælpe med dit erstatningsansvar, hvis du eller en i din husstand kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.

Få hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden i Mit TOPDANMARK. Her kan du også følge behandlingen af dine skader - og ofte vil du modtage erstatningen med det samme.

Uanset, hvordan du foretrækker at anmelde din skade, hjælper vi dig videre hurtigst og bedst muligt.
 

Saml dine forsikringer og få rabat

Du behøver ikke at have alle dine forsikringer hos os. Men hvis du har, får du op til 12 % samlerabat – og helt op til 15 %, hvis du også har din pension hos os.

Se, hvordan du får samlerabat
 

Beregn pris og køb din indboforsikring på kun ét minut

Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne prisen på din indboforsikring. Vi har blot brug for en række oplysninger om dig og din bolig – så får du prisen på en indboforsikring og kan let købe den online.


Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om indboforsikringen

Prisen på din indboforsikring afhænger bl.a. af

  • din alder
  • din boligsituation
  • hvor du bor
  • værdien af dine ting.

Med vores prisberegner kan du let og hurtigt få prisen på en indboforsikring, som passer til dine behov. Du kan tilvælge ekstra dækninger til din indboforsikring for endnu større tryghed..

Beregn pris

Indboforsikringens bagagedækning omfatter alle de ting, du tager med dig på rejsen, samt de ting, du køber undervejs. Den dækker derfor ved de samme typer skader som derhjemme - fx ved brand og tyveri.

Bagagedækningen har en begrænset dækningssum. Det betyder, at for særlige ting - som fx smykker - dækker forsikringen kun i visse situationer.

Ud over din indboforsikring bør du altid have en rejseforsikring, når du er på ferie – ikke mindst til lægebehandling, forsinket bagage, hjemtransport og lignende.

Har du hjemmeboende børn, er deres ting og deres erstatningsansvar altid dækket af din indboforsikring. Det samme gælder delebørn, når de er hos dig. Hvis du har børn, som flytter hjemmefra, før de er 18, er de dækket af din indboforsikring, til de fylder 18, så længe de ikke bor sammen med en kæreste. Hvis udeboende børn lejer et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet.

Når du har en indboforsikring, hjælper vi dig med at genvinde kontrollen over din identitet efter identitetstyveri, men dækker ikke de eventuelle økonomiske tab.

Hvad er ID-tyveri?

ID-tyveri er, hvis en fremmed bruger dine identifikationspapirer med henblik på økonomisk gevinst. Fx til at oprette en konto, et abonnement eller lignende.

Hvad er pishing?

Phishing - hvor du bliver franarret brugernavn, adgangskode, kreditkort- eller netbankoplysninger – er derimod ikke ID-tyveri i denne forbindelse.

Se mere om hjælp ved identitetstyveri

Ja, hvis det højst kan køre 15 km/t. Kan det køre hurtigere, er det ikke dækket af din indboforsikring, men vi kan godt hjælpe dig med at blive forsikret.

Forsikring af dit erstatningsansvar

Du har mulighed for at købe vores knallertforsikring til dit el-løbehjul. Så dækker vi dit erstatningsansvar, hvis du gør skade på andre eller andres ting.

Forsikring af brand og indbrudstyveri

Har du vores indboforsikring, kan du supplere din dækning med forsikringen ”Privat Special”. Så er dit elektriske løbehjul dækket ved brand og indbrudstyveri.

Kontakt os for at ændre dækningen på din indboforsikring

Hvilke regler gælder for el-løbehjul?

  • Du skal være fyldt 15 år
  • Du må køre de samme steder, som cykler må køre
  • Løbehjulet må højst kunne køre 15 km/t.
  • Der må kun være én person på løbehjulet

Se alle reglerne hos Rådet for Sikker Trafik
 

Selvrisikoen er den del af en skade, du selv dækker. Når indboforsikringen har en selvrisiko, gør det, at det kun kan betale sig at anmelde skader, der koster mere, end du selv betaler i selvrisiko.

Indboforsikringens grunddækning har en række trin, du kan vælge mellem – højere selvrisiko = billigere forsikring. Derudover kan du tilpasse din selvrisiko på nogle af tilvalgsdækningerne til din indboforsikring, så de dækker mindre skader.

Har du købt dit ur hos en officiel forhandler, erstatter vi med udgangspunkt i forhandlerens listepris på skadetidspunktet, hvis uret kan genanskaffes inden for rimelig tid. Listeprisen vil typisk være lidt højere end oprindelig købspris pga. almindelige prisstigninger og markedet generelt.

Hos de officielle forhandlere kan der være lang leveringstid på visse mærker/modeller, men som udgangspunkt er leveringstiden forsikringen uvedkommende. Leveringstiden er den samme, uanset om der er tale om en forsikringsbegivenhed, og forsikringen dermed skal erstatte uret, eller du fx blot har mistet uret og selv ønsker at genkøbe.

Hvis de officielle forhandlere ikke kan oplyse en leveringstid, og derfor ikke kan skrive dig op til uret, vil vi tilbyde dig at erstatte med udgangspunkt i genanskaffelsesprisen hos en Grey-dealer.


Ur købt hos en Grey-dealer

Har du købt dit ur hos en Grey-dealer, erstatter vi med udgangspunkt i genanskaffelsesprisen på skadetidspunktet hos Grey-dealeren. Genanskaffelsesprisen vil pga. den nuværende markedssituation typisk være højere end den oprindelige købspris hos Grey-dealeren.

Ure købt hos en Grey-dealer sidestilles forsikringsretligt med brugte ure, da de ikke er købt hos en officiel forhandler af det pågældende urmærke.


Ur købt privat 

Har du købt dit ur af en privatperson, erstatter vi med udgangspunkt i brugtprisen på skadetidspunktet, fx brugtprisen på DBA. 
 

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit TOPDANMARK og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt