Indbo­forsikring

Nyhed: Køb indboforsikring online på 1 minut!

  • Beregn pris på en ny indboforsikring og køb straks online - på 1 minut
  • Bedst i Test 3 år i træk ifølge Forbrugerrådet Tænk Penge
  • Vores indboforsikring dækker både ting og ansvar
Beregn pris og køb

Hvad dækker indboforsikringen?

Indboforsikringen dækker dit indbo – selvfølgelig derhjemme, men også i sportsklubben, i øvelokalet, når du har ting opmagasineret eller med på ferie. Det gælder ved brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud, tøbrud m.m. Hvis dit hjem bliver ubeboeligt, fx ved en brand, hjælper vi dig med genhusning i op til et år, mens dit hjem bliver gjort beboeligt igen.  

Cykler og cykeldele er dækket ved tyveri og hærværk

Som standard dækker vi op til 16.142 kr. pr. cykel (også elcykler op til 25 km/t.), men du kan forhøje summen, så din cykel er dækket helt op til 96.849 kr. Du kan udvide med cykelkasko, som dækker alle skader på cyklen – fx ved styrt.

Dækker de fleste vandskader som standard

Det, som mange kalder ”udvidet vandskadedækning”, er hos os med i den almindelige dækning af skader på indbo efter vand fra utætte rør, fra regn og fra sne – herunder fygesne.

Ansvarsforsikring – hvis du gør skade på andre

Indboforsikring er en rigtig god idé, uanset hvor få ting du har. Den indeholder nemlig også den ansvarsforsikring, som hjælper med dit erstatningsansvar, hvis du gør skade på andre eller deres ting. 

 

Vores indboforsikring indeholder

Indboforsikring

Sikrer dit indbo ved fx brand, tyveri, vand- og vejrskader.

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedreMere om indboforsikring

Selvrisikoen er den del af en skade, du selv dækker. Når indboforsikringen har en selvrisiko, gør det, at det kun kan betale sig at anmelde skader, der koster mere, end du selv betaler i selvrisiko.

Indboforsikringens grunddækning har en række trin, du kan vælge mellem – højere selvrisiko = billigere forsikring. Derudover kan du tilpasse din selvrisiko på nogle af tilvalgsdækningerne, så de dækker mindre skader.

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om indboforsikring

Ja, hvis det højst kan køre 15 km/t. Kan det køre hurtigere, er det ikke dækket af din indboforsikring, men vi kan godt hjælpe dig med at blive forsikret.

Forsikring af dit erstatningsansvar

Du har mulighed for at købe vores knallertforsikring til dit el-løbehjul. Så dækker vi dit erstatningsansvar, hvis du gør skade på andre eller andres ting.

Forsikring af brand og indbrudstyveri

Har du vores indboforsikring, kan du supplere din dækning med forsikringen ”Privat Special”. Så er dit elektriske løbehjul dækket ved brand og indbrudstyveri.

Kontakt os for at ændre din dækning

Hvilke regler gælder for el-løbehjul?

  • Du skal være fyldt 15 år
  • Du må køre de samme steder, som cykler må køre
  • Løbehjulet må højst kunne køre 15 km/t.
  • Der må kun være én person på løbehjulet

Se alle reglerne hos Rådet for Sikker Trafik
 

Når du rejser til udlandet, dækker indboforsikringen din bagage og ting, du køber på rejsen. Det gælder samme slags skader, som er dækket, når du er hjemme – altså tyveri, brand m.m.

Du bør altid have en rejseforsikring – ikke mindst til lægebehandling og lignende.

Har du hjemmeboende børn, er deres ting og deres erstatningsansvar altid dækket af din forsikring. Det samme gælder delebørn, når de er hos dig. Hvis du har børn, som flytter hjemmefra, før de er 18, er de dækket, til de fylder 18, så længe de ikke bor sammen med en kæreste. Hvis udeboende børn lejer et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet.

Vi hjælper dig med at genvinde kontrollen over din identitet efter identitetstyveri, men dækker ikke de eventuelle økonomiske tab.

ID-tyveri er, hvis en fremmed bruger dine identifikationspapirer med henblik på økonomisk gevinst. Fx til at oprette en konto, et abonnement eller lignende.

Phishing - hvor du bliver franarret brugernavn, adgangskode, kreditkort- eller netbankoplysninger – er derimod ikke ID-tyveri i denne forbindelse.

Se mere om Hjælp ved Identitetstyveri

Du får op til 12 % rabat, når du samler dine forsikringer hos os – og helt op til 15 %, hvis du også har pension her:

  • 8 % rabat: indboforsikring + én af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke
  • 12 % rabat: indboforsikring + to af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke
  • 15 % rabat: indboforsikring + to af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke + pensionsopsparing

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer – fx båd, hund og kat (dog ikke vejhjælp samt rejse-, ejerskifte-, entreprise- og varebilforsikring).

Derudover får du den fordel, at du kun skal betale én selvrisiko (den største), hvis en skade berører flere af dine forsikringer – fx når et indbrud både betyder ødelæggelser på huset og stjålet indbo.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere en Topaftale med andre aftaler.

Bor du på et landbrug – aktivt eller nedlagt?

Landejendomme er næsten altid langt mere komplekse end andre helårsboliger. Bor du sådan, tilbyder vi dig en særlig forsikring, der tager højde for alle forhold – også din indboforsikring.
Ring 44 74 71 12 – bedst hverdage kl. 8-16 – eller se mere om landboforsikring
 

Fra 2020 bliver du opkrævet et bidrag på 40 kr. om året for hver af disse forsikringer, du har: hus-, indbo-, bil- og motorcykelforsikring. Det er os som forsikringsselskab, der opkræver bidraget. Vi betaler det videre til Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, som sikrer forbrugere, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. 

Vi opkræver bidraget, første gang du betaler i løbet af et kalenderår.

Læs om Garantifonden for skadesforsikringsselskaber

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt