Beregn pris på hunde­forsikring

Typiske spørgsmål

Den pris, vi viser her på siden, er beregnet ud fra de oplysninger, du har givet os. Prisen forudsætter, at eventuelle oplysninger om tidligere skader mv. kan bekræftes af dine tidligere forsikringsselskaber.


Prisen indeholder

  • Skadesforsikringsafgift til staten: 1,1 % af forsikringens pris

Særligt for bilforsikring:

  • Miljøbidrag: 84 kr./år
  • Hvis udvidet vejhjælp er tilkøbt: 25 % moms af prisen for dækningen
     

Prisen indeholder ikke

  • Opkrævningsgebyr: Betaler du via Betalingsservice, og er du tilmeldt månedlig betaling, er opkrævningsgebyret 3 kr. pr. betaling*. Betaler du kvartårligt, halvårligt eller årligt, er gebyret 9 kr. pr. betaling. For en MobilePay-aftale er opkrævningsgebyret på 2 kr., og betaler du via opkrævning i e-Boks eller med posten, er gebyret 38 kr. 

* Gælder kun for privatforsikringer og køretøjsforsikringer. For alle andre forsikringer er gebyret 9 kr. pr. betaling via Betalingsservice uanset din betalingsfrekvens.

Særligt for hus- og indboforsikring:

  • Naturskadeafgift (stormafgift) til staten: 40 kr./år pr. forsikring. Hvis du betaler med kortere mellemrum end én gang om året, betaler du hele naturskadeafgiften, første gang du betaler i løbet af kalenderåret.

Særligt for hus-, indbo-, bil- og MC-forsikring:

  • Bidrag til Garantifonden for skadesforsikringsselskaber: kr./år pr. forsikring. Vi opkræver bidraget, første gang du betaler i løbet af et kalenderår.

Her kan du se vores gebyrer


Årlig indeksregulering – prisen gælder i år

Den oplyste pris er den, der gælder i år. Alle priser i samfundet udvikler sig – dermed også erstatningerne. Derfor er det standard i Danmark, at forsikringspriser bliver indeksreguleret hvert år i takt med Danmarks Statistiks lønindeks for den private sektor. 

Særligt for indboforsikring til unge:

  • Pris og selvrisiko indeksreguleres ikke

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra du får policen

Det betyder, at dagene først tæller, fra du får policen. Den får du et par dage efter, at du accepterer en forsikring. Bemærk, at du får den sendt i e-Boks, hvis du er tilmeldt Topdanmark-post der.

Har du valgt, at forsikringen skal træde i kraft senere, kan du igen fortryde i 14 dage, fra den træder i kraft.

Du betaler en fast selvrisiko på 750 kr. + 10 % af den resterende dyrlægeregning. Hvis de udgifter, vi dækker, er på 10.000 kr., skal du altså selv betale 750 + 925, dvs. 1.675 kr. – resten af regningen betaler vi.

I skemaet her kan du se eksempler på priser på behandling af typiske skader, samt det tilskud hundeforsikringen (sygeforsikringen) ville give.

Eksempler på, hvordan hundeforsikringen kan dække
Dyrlægeafgift* Selvrisiko** Vi dækker
Brækket ben 14.792 kr. 2.154 kr. 12.638 kr.
Kejsersnit (enkelte hunderacer undtaget) 9.325 kr. 1.607 kr. 7.718 kr.
Underlivsbetændelse 9.811 kr. 1.656 kr.  8.155 kr.

* Baseret på Topdanmarks erfaringer
** Fast selvrisiko på 750 kr. + variabel selvrisiko på 10 %