Sydbank Erhverv-kunde?

Se, hvordan vi kan hjælpe med at sikre økonomisk tryghed for større virksomheder.

Muligheder for Sydbank Erhverv-kunder

Sydbank er en af landets største erhvervsbanker, og Topdanmark forsikrer hver sjette virksomhed i Danmark. Sammen har vi den viden og ekspertise, der skal til for at gøre jeres hverdag lettere.

Se os som en partner. Vi sørger sammen for at lave en fleksibel løsning, der kommer hele vejen rundt om virksomhedens økonomi – også forsikring, som banken ikke tilbyder, men som alligevel er afgørende for jeres økonomi.

Den gode relation er vigtig for os. Derfor følger vi hvert år op på løsningen. Og I kan naturligvis altid få personlig rådgivning, når I har brug for det.

 

Udnyt mulighederne gennem Topdanmark og Sydbank

  • Økonomi og forsikring samlet ét sted
  • Vi kender alle brancher – også din
  • Personlig service, som du kender det
  • Nem og hurtig hjælp, når skaden sker

På tide med en gennemgang?

Har din virksomhed ændret sig – fx med et større varelager, nye køretøjer eller flere ansatte? Det er vigtigt løbende at få justeret jeres forsikringer. Der kan være penge at spare, og så er I sikre på, at dækningen er i orden, hvis uheldet er ude.

 

Mit Topdanmark er dit Topdanmark

Mit Topdanmark er stedet at få overblik over virksomhedens forsikringer. Se fx, hvordan I er dækket, hvad jeres selvrisiko er, anmeld skader, følg skader og få detaljer om jeres betalinger.
 

Log ind