Sundhed og velvære til jeres medarbejdere

Med en skræddersyet og holistisk indsats til sundhed hjælper vi jer med at få arbejdsglæden op og sygefraværet ned. 

Vores ambition er at være jeres foretrukne leverandør inden for både forebyggelse og sundhed.

Kontakt os og hør mere

Effekten kan mærkes i hverdagen og ses på bundlinjen

En god sundhedsindsats på arbejdspladsen er ikke blot at give medarbejderne en sundhedsforsikring. Det er mindst lige så vigtigt at forebygge og mindske sygdomme og skader, samt at understøtte god trivsel og sund livsstil hos jeres medarbejdere. 

Med en skræddersyet og holistisk indsats for sundhed hjælper vi jer med at få arbejdsglæden og effektiviteten op - og sygefraværet ned.

 

En effektiv indsats starter med dialog

I Topdanmark har vi en bred produktportefølje og en række koncepter med fokus på medarbejdertrivsel og forebyggelse af sygefravær.

Vi leverer behovsbestemt behandling, hvilket betyder, at vi analyserer og vurderer hver enkelt case og hjælper med den behandling og de indsatser, som vi ved, giver den største effekt.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og jeres medarbejderes hverdag og starter ethvert samarbejde med et dialogmøde. Ud fra dette finder vi sammen ud af jeres udfordringer og ønsker og kommer med en kvalificeret anbefaling om næste skridt.

 

 

Vi fokuserer på de indsatser, der er størst behov for

Vores sundhedsindsatser fokuserer overordnet på de indsatser, som der statistisk set er størst behov for. Grafen viser antallet af for tidlige dødsfald - vi fokuserer på:

  • Vigtigheden af fysisk aktivitet i hverdagen - ikke kun de 30 minutters motion
  • Stress og mental trivsel - forebyggelse, psykologbehandling og de nyeste banebrydende stressforløb
  • Søvn - både gode søvnråd og behandling fra specialuddannede søvnterapeuter

Få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres medarbejdere

Søvn

Banale søvnråd ikke nok til at hjælpe de medarbejdere, der reelt har problemer med at sove – vi sætter ind med både screening og behandling fra søvnterapeuter, som kan give den rette hjælp.

Stress og mental trivsel

Vi samarbejder med de ledende stress-eksperter i Danmark om en holistisk indsats, der er langt mere effektiv end traditionel behandling af stress.

Fysisk aktivitet

Vi arbejder ud fra den nyeste forskning på området – så I får en indsats der virker og gør en forskel.