En investering i dine medarbejdere er en investering i din virksomhed

En indsats for at fremme sundhed og trivsel i din virksomhed betaler sig. Udover at forebygge sygdomme, ulykker og stress kan en målrettet indsats bidrage til at øge dine medarbejderes trivsel og sundhed – og dermed produktivitet.

 

Vi tager hånd om hver enkelt medarbejder

Som kunde i Topdanmark kan du få adgang til en samlet sundhedsløsning, som vi tilbyder i samarbejde med Vicorda. Den giver dig et effektivt værktøj til at arbejde målrettet med sundhed og trivsel blandt dine medarbejdere. Samtidig bliver det enkelt for jer at udføre den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV). 

Sundhedsscreeningen vil være skattefri for dine medarbejder, når det er en del af jeres generelle personalepolitik for jeres medarbejdere.

 

Sådan giver sundhedsløsningen værdi til din virksomhed

  • Du får et unikt indblik i virksomhedens sundhedstilstand og giver dine medarbejdere mulighed for at få den hjælp, som de har behov for. På den måde undgår I, at eventuelle udfordringer udvikler sig og bliver varige.
  • Du viser dine medarbejdere, at du tager deres sundhed og trivsel alvorligt ved gøre en indsats for at sikre et godt arbejdsmiljø

 

Sådan fungerer sundhedsløsningen

Sundhedshjulet illustrerer hvordan et typisk sundhedsforløb ser ud, fra individuel screening til efterfølgende opfølgning for at fremme sundhed og trivsel i virksomheden

Vi hjælper mindre virksomheder med APV

Alle virksomheder med ansatte skal lave en lovpligtig skriftlig arbejdspladsvurdering (APV). Den er et vigtigt redskab til at arbejde med arbejdsmiljøet i virksomheden. En APV kan fungere som en selvstændig løsning, men kan også indgå som en del af sundhedsscreeningen. Det giver dig ét samlet overblik over virksomhedens sundhedsprofil og arbejdsmiljø.

 

Et aktivt arbejde med APV kan give din virksomhed:

  • Færre arbejdsulykker og arbejdsrelaterede lidelser
  • Mindre sygefravær
  • Mindre udskiftning blandt medarbejderne