Topdanmarks profil

Ældre par får rådgivning om pension

Morningstar: ”Højdespringeren i 2016 blev Topdanmark”

Vi kan glæde Topdanmarks kunder med en helt suveræn placering i toppen, hvad angår afkast i 2016. Det viser den netop offentliggjorte afkastanalyse fra Morningstar: ”Højdespringeren i 2016 blev Topdanmark,” skriver det uvildige analysebureau.

Endnu en gang har vores kunder med Profilpension placeret med middel risiko og 30 år til pensionering indtog stort set alle førstepladserne - både over de sidste tre måneder, det sidste år og over de sidste tre, fem og syv år! Profilpension med middel risiko er kundernes foretrukne pensionsløsning, men også på Profilpension med høj risiko og 30 år til pensionering leverede Topdanmark et af markedets højeste afkast.

Vi holder dig opdateret om dit afkast 

Når du har en pensionsordning hos Topdanmark, kan du nemt se, hvordan din pensionsopsparing har udviklet sig, både på den korte og den lange bane. Du skal bare logge ind i Mit Topdanmark.

Mit Topdanmark

Hvis du gerne vil følge udviklingen i afkastene for alle risikoprofiler i Profilpension – lav, mellem og høj - uanset hvilken du selv har valgt, kan du løbende følge med i afkastene på vores hjemmeside under Profilpension.

Profilpension