Indboforsikring: Vores indboforsikring er bedst i test for tredje år i streg.

Topdanmarks indboforsikring kåret som ’Bedst i test’ for tredje år i træk

Forbrugerrådet Tænk har testet 16 forsikringsselskabers indboforsikringer op imod syv forskellige husstandstyper. Topdanmark får topplacering som ’Bedst i test’ igen i år – for tredje år i træk.

Forbrugerrådet Tænk har taget udgangspunkt i syv fiktive cases for at få et så retvisende billede som muligt. Flere aspekter er indgået i bedømmelsen, bl.a. indboforsikringens dækning, pris, selvrisiko og antallet af klager.

Bedste dækning

Topdanmark ligger så højt pga. vores priser, og fordi vi får nogle af de bedste bedømmelser af vores forsikringsvilkår. Desuden er vi det eneste af de tre bedst placerede selskaber, som er åbent for alle kunder.

”Vi er stolte af, at vi for tredje år i træk bliver kåret som ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk. Udviklingen af vores indboforsikring er sket med udgangspunkt i kundernes behov. Derfor har vi i dag et yderst konkurrencedygtigt produkt,” siger Thomas Enna, forretningsudviklingsdirektør i Topdanmark.

 

Sådan dækker indboforsikringen

  • Kundens ting både derhjemme, i sportsklubben, øvelokalet, på ferien og under opmagasinering, hvis der sker brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud m.m. Den dækker også genhusning i op til et år. 
  • Kundens cykel eller elcykel op til 25 km/t med højst 15.825 kr. pr. cykel ved tyveri eller hærværk. Dækningen kan forhøjes op til 94.950 kr. Forsikringen kan også udvides med kasko, som dækker alle skader på cyklen – fx ved styrt.
  • Kundens erstatningsansvar, hvis kunden gør skade på andre eller andres ting

Læs alt om vores indboforsikring