Samarbejdspartnere

bil kører på motervej med campingvogn efter bilen

Ny aftale giver stærke fordele til campingbranchen

Et nyt samarbejde med Camping Outdoor Danmark giver brancheforeningens medlemmer rabat på forsikringer med unikke dækninger tilpasset branchens specifikke behov. 

 

To unikke forsikringsløsninger

Den nye aftale giver Camping Outdoor Danmarks medlemmer to forsikringsløsninger, der er skræddersyet til henholdsvis campingpladsejere og campingforhandlere. Medlemmerne får desuden mulighed for op til 25 % rabat på nogle af vores andre erhvervsforsikringer. 

 

Skræddersyede forsikringer til en attraktiv pris

”Vi har fået en stærk samarbejdspartner, som har skræddersyet to forsikringsløsninger af høj kvalitet, der tilgodeser både campingpladsejere og -forhandlere. Vi kan nu tilbyde vores forskellige medlemmer en forsikring med gode og relevante dækninger til en attraktiv pris,” siger Jens Brendstrup, direktør i Camping Outdoor Danmark.

Også i Topdanmark er vi glade for samarbejdet med Camping Outdoor Danmark. 

”Når vi indgår brancheaftaler, ser vi altid på de særlige behov, som kunderne i den konkrete branche har, og hvordan vi kan tilbyde gode og skræddersyede produkter med de rigtige dækninger. Vi ser frem til at kunne levere vores gode kundefokuserede service og branchemålrettede rådgivning til foreningens medlemmer,” siger Camilla Nathansen, mægler- og partnerdirektør i Topdanmark.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til den nye aftale, så kontakt vores kundeservice eller din lokale assurandør.

Ring på 70 15 85 85 eller send en mail til erhvervkundecenter@topdanmark.dk