Gråstribet kat

”Han hører jo til hos os”

Killingen Taka er flyttet ind hos Ditte og hendes to døtre i Ballerup. Ugen forinden var Taka blevet efterladt foran Dyreværnets internat i Rødovre, og var blevet sat til adoption.

”Mine døtre og jeg besøger Dyreværnet cirka en gang om måneden for at hilse på dyrene. Det gjorde vi også lørdagen efter Takka var kommet til Dyreværnet,” siger Ditte i dag.

”Vi var bare lige ude for at kigge - jeg skulle bestemt ikke have en kat med hjem, for vi har jo to i forvejen”.

Men så så hun killingen Taka.

”Jeg havde det virkelig som om, der ikke var anden mulighed end at han skulle hjem til mig. Selvfølgelig skulle han da det. Jeg kunne med det samme mærke, at han hørte til hos os. Da jeg kom hjem, kunne jeg slet ikke glemme ham, så jeg ringede om mandagen og ansøgte,” siger hun og fortæller, at han er en fantastisk kat. Og familiens to andre katte har også efterhånden vænnet sig til ham, selvom Ollie på seks år lige skulle se den lille nye an.

Katteforsikring – for en sikkerheds skyld

Topdanmark sponsorerer Dyreværnet og i den forbindelse har Taka fået det første års sygeforsikring gratis.
”Det er super fint, at vi har fået det første års forsikring med. Der er stor forskel på, hvor uheldige katte er. Ollie er en rigtig ”ulykkeskat” mens Trille aldrig er ved dyrlægen. Jeg ved jo ikke endnu, hvordan Taka er – men det er rart at have en forsikring, hvis han nu er en kat, der tit får nogle skrammer,” siger Ditte.